Frits Pedersen A/S

New Nordic Jewellery & Watch Show Copenhagen, besøg os på stand nr. 100 - hal C2.

Om os | Kontakt os | Find os | FAQ | Login
Halvfabrikata Metal Ædelsten & Perler Diamanter Værktøj Udsalg Gode råd Nyheder Kundecenter
EnglishGermanPrint

Forbehold og persondatapolitik

GDPR – Persondataforordningen.

I henhold til vores politik om databeskyttelse vil dine oplysninger kun blive opbevaret på en måde, som i henhold til forespørgslen, er relevant for at kunne opfylde dine behov. Yderligere videregives data kun i forbindelse med nødvendige informationer, så som til fragtfirmaer.Alle persondata opbevares i forbindelse med køb og salg, marketing og statistik.

De persondata som registreres er:          

Navn, kontaktoplysninger, købshistorik, statistikker, kontooplysninger, og ved køb af metal yderligere pas eller kørekortsnummer o.l.

Disse opbevares fortroligt internt i firmaet. Oplysningerne bevares kun så længe, som det har relevans for virksomheden og minimum i henhold til regnskabsloven. Persondata kan slettes efter ønske efter gældende regler iregnskabsloven. Kontakt venligst firmaets bogholderi/administration, hvis dette skulle være relevant.

Ingen persondata vil blive brugt til profilering.

Ved spørgsmål, kontakt os venligst.

Registrering af informationer

Vi gør opmærksom på, at Frits Pedersen A/S til enhver tid følger den gældende lovgivning for behandling af firma- og person oplysninger, hvorfor alle informationer behandles fortroligt. Det vil til enhver tid være muligt personligt at få oplyst eventuelle registrerede informationer samt få dem slettet, såfremt dette ønskes. I henhold til databeskyttelsesloven registreres ingen personfølsomme data. Al mailkorrespondance foregår via cloudbaseret Windows 365 og hostes derved eksternt. E-mail adresser i forbindelse med nyhedsbrev videregives til 3. part (Mailchimp). Aftaler om persondataforordning med 3. parts firmaer er indgået.

Ingen data overføres til 3. lande (udenfor EU/EØS) medmindre der forefindes en aftale mellem virksomheden og den pågældende person, for eksempel i forbindelse med direkte forsendelser. Frits Pedersen A/S hjemmeside kan gøre brug af cookies for at gøre det lettere at anvende vores hjemmeside ved gentagne besøg. Derudover anvendes cookien i statistisk sammenhæng.

Copyright

Alle elementer af Frits Pedersen A/S's hjemmeside samt hjemmesider i sin helhed er bl.a. beskyttet af eneretslove og må ikke kopieres eller imiteres, hverken helt eller delvis. Intet logo, ingen grafik, ingen tekst, ingen lyd og intet billede fra Frits Pedersen A/S's hjemmeside må kopieres eller retransmitteres, medmindre Frits Pedersen A/S har givet udtrykkelig skriftlig tilladelse hertil.

Ansvar for fejl

Frits Pedersen A/S og deres respektive leverandører kan under ingen omstændigheder holdes ansvarlige for tab af data, tab af indkomst eller nogen som helst anden form for direkte eller indirekte skade forårsaget af brugen af denne hjemmeside eller tilknyttede tjenesteydelser.

Links

På Frits Pedersen A/S hjemmeside findes links til andre hjemmesider. Disse links er ment som en hjælp til vores kunder, så de har lettere ved at finde ønsket information. De hjemmesider, som de pågældende links henviser til, er ikke under vores kontrol. Frits Pedersen A/S er derfor ikke ansvarlig for indholdet af disse hjemmesider.
Hjemmesider der linker til vores side har vi hverken indflydelse på eller ansvar for.

Pris- og trykfejl

Frits Pedersen A/S tager forbehold for pris- og trykfejl og forbeholder sig ret til uden varsel at ændre gældende priser samt prisstruktur.

Copyright © 1996-2018 Frits Pedersen A/S · Forbehold og persondatapolitik · Handels- og betalingsbetingelser · Sitemap · Webmaster