Frits Pedersen A/S
Om os | Kontakt os | Find os | FAQ | Login
Halvfabrikata Metal Ædelsten & Perler Diamanter Værktøj Udsalg Gode råd Nyheder Kundecenter
EnglishGermanPrint

Ædelsten & Perler

Når man taler om smykker kan man ikke komme uden om perler og stene. Vi har på det seneste udvidet vores sortiment af ædelstene væsentligt. Vi arbejder fortsat på at lægge billeder af disse produkter ud på nettet, men forespørgsler modtages gerne. Vores lager omfatter facetterede og cabouchonslebne stene til indfatning, ikke kun i rund og oval men i mange faconer. Endvidere har vi nu også dråber og hjerter, anboret i toppen. Koral lagerføres i flere faconer, bl.a. hjerter, blomster og dråber.

Ud over vores lager af runde brillanter i fine make fører vi også et udvalg af større sten i både runde og fantasi slib - f.eks. princess, baguette, emerald, oval, hjerte, etc.; Vi kan på få dage levere fra 0,5 - 10,0 ct med internationalt certifikat i præcis dét slib, dén farve og renhed – også parvis – De måtte have behov for.

Farvede diamanter, både behandlede og naturlige fører vi i mange farver og nuancer, - de fleste som rund brillantslib, men også i spændende fantasislib.

Klassiske kulturperler går aldrig af mode og derfor har vi et bredt sortiment af primært hvide anborede perler i ¾ og ¹/¹ fra ca 3-9 mm. Der er mange nuancer af disse så ring eller kig forbi og se vores sortiment.

Diamanter fra Frits Pedersen A/S er købt fra legale kilder, der ikke er indblandet i konflikter, og er i henhold til FN resolution. Sælgeren garanterer herved at disse diamanter er konflikt-frie, baseret på personlige og/eller skriftlige garantier givet af den leverandør, der har leveret disse diamanter.

Vi er forhandler af Grønlandske rubiner. Kontakt os venligst for yderligere information.

Se handels- og betalingsbetingelser

Dråbe Dråbe Andre former Gennemboret Dråbe
Copyright © 1996-2023 Frits Pedersen A/S · Forbehold og persondatapolitik · Handels- og betalingsbetingelser · Sitemap · Webmaster